BDH

BDH CONSULTANTS cvba /nieuws

Aangever: Caro
Datum: 25/04/2014
Titel: KB 9 maart 2014 tot wijziging van het KB van 11 maart 2002 betreffende de bescherming van de gezondheid en de veiligheid van de werknemers tegen de risico’s van chemische agentia op het werk

In het koninklijk besluit van 11 maart 2002 betreffende de bescherming van de gezondheid en de veiligheid van de werknemers tegen de risico’s van chemische agentia op het werk, wordt in bijlage I ?Grenswaarden voor beroepsmatige blootstelling?, het punt A ?Lijst van de grenswaarden voor blootstelling aan chemische agentia?, vervangen door de bijlage gevoegd bij dit besluit. De laatste wijziging van deze grenswaarden gebeurde met het KB van 20 mei 2011.
De volledige tabel met alle grenswaarden wordt opnieuw gepubliceerd. Wel spijtig dat niet wordt aangegeven welke parameters gewijzigd zijn. Vooraleer de grenswaarden voor beroepsmatige blootstelling voor de chemische agentia opgenomen worden in deze bijlage I. A van het KB van 11 maart 2002, wordt een publieke raadpleging georganiseerd. Het is dan mogelijk om eventueel bezwaar in te dienen.
Zie website van FOD WASO http://www.werk.belgie.be/defaultTab.aspx?id=616